Nulstil dit kodeord



×
×
Skinkesvøbt ising på bund af porre og tomatsauce

Skinkesvøbt ising på bund af porre og tomatsauce

Opskriften er udviklet af:

Anna Yder
FiskeKasse
  • Hovedingrediens:
    Fisk
  • Sæson:
    Forår, Efterår, Sommer, Vinter
  • Tilberedningstid:
    30 minutter
  • Opskriftstype:
    -
  • Brugerbedømmelser:
    0 stjerner
    0

Ingredienser

Bonusinfo:

 

Har du set vores egen koldpressede ekstra jomfru olivenolie?

Skagenfoods udvalgte olivenolie er karakterfuld gylden og dufter let af tomatblade og nyslået græs. Smagen er fin og ren med en let pebret og cremet finish.

Oliven til denne olie er produceret af spanske økologiske landmænd. Og olien er koldpresset direkte af oliven kun via mekaniske processer. Vores olivenolie er lavet af olivensorterne Arbequina og Picual.

Kan bestilles her:

https://skagenfood.dk/da-dk/ekstravarer/andet-godt/olivenolie

Fremgangsmåde

  • Begynd med saucen: Hak de soltørrede tomater fint og kom dem i en gryde. Tilsæt 2 dl vand og lad det småsimre indtil tomaterne bliver bløde. Tilsæt 2 dl fløde og lad saucen koge ind til 2/3. Smag til med salt og peber og jævn evt. saucen med lidt maizena.

    Isingfileter: Skær skinkeskiverne i strimler på ca. 1,5 cm. Læg fileterne på en spækbrædt (er de små fileter lægges 2 ovenpå hinanden). Læg en skinkestrimmel ovenpå fileten og rul den sammen. Læg de rullede fileter i et smurt ildfast fad og bag dem i ovnen ved 190 grader i ca. 10-12 min.

    Ostefyldte tomater: Skyl tomaterne, skær et kryds i toppen af tomaten og kom en foldet osteskive ned i tomaten. Krydre med salt og peber.

    Bages sammen med fisken i ca. 10 min.

    Porrebund: Skyl porrerne og skær dem i strimler. Hak løget og svits det hele på en pande i lidt olie i 2-3 min. Tilsæt 1 spsk græskarkerner og lidt hakket frisk persille. Smages til med salt og peber.

    Server retten med nye små kartofler.

    På billedet er retten serveret med fritterede porrestrimler.

  • Kunne du lide retten? Vi ville blive glade hvis du vil give din bedømmelse af opskriften.
  • Opskriften har været en del af FiskeKasse.
    Prøv FiskeKasse
Udskriv

Hvad med også at prøve?

Cremet fiskesuppe

Skagenfoods egen hjemmelavede signature fiskesuppe er en klassisk cremet fiskesuppe lavet udelukkende på det bedste af det bedste.

Pris fra
239,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Tournedos

Skåret af mørbraden fra dansk økologisk krogmodnet oksekød. Vi skærer tournedosen på min. 150 gram stykket.

Pris fra
259,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med sæsonens spændende råvarer og gode madoplevelser.

Kundekommentarer

Din bedømmelse