Nulstil dit kodeord



×
×
Skagenfood Signature fiskesuppe - med bagt torskeloin

Skagenfood Signature fiskesuppe - med bagt torskeloin

Opskriften er udviklet af:

Jacob Dahl Andersen
Weekend

Fif: Server evt. lidt smørdampede porrer til suppen – snit det hvide af 2 porrer fint – skyl dem godt og grundigt, så der ikke er jordrester tilbage. Kom de skyllede porrer i en lille gryde med 25 g smør og lidt salt – kom låg på og kog op – lad porren dampe i 2 minutter. Dræn væden fra i en sigte og server de dampede porrer i suppen (under fisken).

  • Hovedingrediens:
    Fisk
  • Sæson:
    Forår, Efterår, Sommer, Vinter
  • Tilberedningstid:
    20 minutter
  • Opskriftstype:
    Gourmet
  • Brugerbedømmelser:
    0 stjerner
    0

Ingredienser

Bonusinfo:

 

Har du set vores egen koldpressede ekstra jomfru olivenolie?

Skagenfoods udvalgte olivenolie er karakterfuld gylden og dufter let af tomatblade og nyslået græs. Smagen er fin og ren med en let pebret og cremet finish.

Oliven til denne olie er produceret af spanske økologiske landmænd. Og olien er koldpresset direkte af oliven kun via mekaniske processer. Vores olivenolie er lavet af olivensorterne Arbequina og Picual.

Kan bestilles her:

https://skagenfood.dk/da-dk/ekstravarer/andet-godt/olivenolie

Fremgangsmåde

  • 1 min.
    Suppe:

    Kom suppen i en gryde og kog den forsigtigt op, mens du pisker i den i ny og næ. Når suppen koger, kan du evt. give den en tur med en stavblender, så den skummer lidt. Suppen er legeret med smør og er smagt til – hvis du ønsker det, kan du tilsætte 5-10 dråber citronsaft, lige inden du serverer den og evt. justere salt efter smag.

  • 5 min.
    Fisk:

    Forvarm ovnen til 175 grader. Del torsken i 2/4 stykker og krydr hvert stykke med salt og læg dem i et ildfast fad dryppet med et par dråber olivenolie. Dryp også et lille stænk olivenolie ovenpå fisken og dæk det ildfaste fad (med høj kant) med stanniol. Bag fisken deri i 10-12 minutter. Tag torsken ud og lad den hvile 2-3 minutter, stadig under stanniol.

  • 20 min.
    Anretning:

    Fordel den varme suppe i 2/4 tallerkener, læg et stykke bagt fisk i midten af hver tallerken og pynt evt. med krydderurter, her har kokken brugt karse. Server suppen med godt brød.

  • Kunne du lide retten? Vi ville blive glade hvis du vil give din bedømmelse af opskriften.
  • Opskriften har været en del af Weekend.
    Prøv Weekend
  • Suppe:

    Kom suppen i en gryde og kog den forsigtigt op, mens du pisker i den i ny og næ. Når suppen koger, kan du evt. give den en tur med en stavblender, så den skummer lidt. Suppen er legeret med smør og er smagt til – hvis du ønsker det, kan du tilsætte 5-10 dråber citronsaft, lige inden du serverer den og evt. justere salt efter smag.

  • Fisk:

    Forvarm ovnen til 175 grader. Del torsken i 2/4 stykker og krydr hvert stykke med salt og læg dem i et ildfast fad dryppet med et par dråber olivenolie. Dryp også et lille stænk olivenolie ovenpå fisken og dæk det ildfaste fad (med høj kant) med stanniol. Bag fisken deri i 10-12 minutter. Tag torsken ud og lad den hvile 2-3 minutter, stadig under stanniol.

  • Anretning:

    Fordel den varme suppe i 2/4 tallerkener, læg et stykke bagt fisk i midten af hver tallerken og pynt evt. med krydderurter, her har kokken brugt karse. Server suppen med godt brød.

  • Kunne du lide retten? Vi ville blive glade hvis du vil give din bedømmelse af opskriften.
  • Opskriften har været en del af Weekend.
    Prøv Weekend
Udskriv

Hvad med også at prøve?

Klassisk grønærtesuppe

Skagenfoods huskok er teamet op med de dygtige kokke fra Mad med MEST i Aalborg og lavet denne klassiske grønærtesuppe med asparges og sprød Alsace b...

Pris fra
199,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Franske kaniner

Kødet er lyst, magert, meget nærende og saftigt og kan ved første øjekast minde lidt om kyllingekød, men i struktur minder det mere om kalvekød.

Pris fra
349,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med sæsonens spændende råvarer og gode madoplevelser.

Kundekommentarer

Din bedømmelse