Nulstil dit kodeord



×
×
Porrecreme med bacon (4 pers.)

Porrecreme med bacon (4 pers.)

Opskriften er udviklet af:

Christina Ovesen
  • Hovedingrediens:
    Grøntsager
  • Sæson:
    Forår, Efterår, Sommer, Vinter
  • Tilberedningstid:
    30 minutter
  • Opskriftstype:
    -
  • Brugerbedømmelser:
    0 stjerner
    0

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Skær baconen i 2 mm brede stykker på tværs af skiverne. Rist dem sprøde på en tør pande og dryp af på køkkenrulle. Skær bund og det øverste af toppen af hver porre. Flæk dem på langs og skyl dem godt. Del dem i mindre stykker og giv dem et kort opkog i letsaltet vand ca. 2 min. Dræn porrerne godt og kom dem op i en blender sammen med de resterende ingredienser. Blend til massen er cremet og glat. Rør baconen i, smag til og stil på køl indtil servering. Kan bruges som dip til chips, som tilbehør til fisk og kød, som sandwichcreme mv.

  • Kunne du lide retten? Vi ville blive glade hvis du vil give din bedømmelse af opskriften.
Udskriv

Hvad med også at prøve?

Hopballe kyllinger

Hopballe kyllinger er sprængfyldt med god smag og har kød af høj kvalitet. Kyllingerne er opdrættet under hensyntagen til god dyrevelfærd.

Pris fra
319,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Helleflynder

Helleflynder er en eksklusiv fiskespecialitet. Kødet er hvidt og fast og har en meget fin smag og regnes for en af de fineste spisefisk i Danmark.

Pris fra
339,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med sæsonens spændende råvarer og gode madoplevelser.

Kundekommentarer

Din bedømmelse