Nulstil dit kodeord



×
×
Persillestegt rødspættefilet med æbleremoulade

Persillestegt rødspættefilet med æbleremoulade

Opskriften er udviklet af:

Skagenfood.dk
FiskeKasse
  • Hovedingrediens:
    Fisk
  • Sæson:
    Forår, Efterår, Sommer, Vinter
  • Tilberedningstid:
    30 minutter
  • Opskriftstype:
    -
  • Brugerbedømmelser:
    5 stjerner
    5
    7
    7

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Æbleremoulade: 1-2 æbler (fx cox orange) og 1 løg skæres i meget fine tern. Røres sammen med remoulade, 4 spsk. hakket persille, krydderier efter eget valg (vi foreslår karry og sukker) samt ymer (eller cremefraiche 18 %). Stilles i køleskabet mens fisken og det øvrige tilbehør tilberedes.

    Fisk: Dup fileterne tørre og vend dem i en blanding af mel, hakket persille, salt og peber. Steg dem på en pande i en blanding af smør og olie.

    Server fisk og æbleremoulade sammen med kartofler og en skål grøn salat.

    Denne ret er et sikkert hit hos alle fiskeelskere - såvel børn som voksne.

    Tips: Hvis du har god tid, kan du lave din egen remoulade til æbleremouladen: Bland Piccalilly remouladepuré med græsk/tyrkisk yoghurt (ca. halvt af hver). Lad den trække lidt og smag til med salt, peber og evt. ekstra puré (Piccalilly remouladepuré kan købes i de fleste større supermarkeder).

  • Kunne du lide retten? Vi ville blive glade hvis du vil give din bedømmelse af opskriften.
  • Opskriften har været en del af FiskeKasse.
    Prøv FiskeKasse
Udskriv

Hvad med også at prøve?

Færøsk laks

Denne laks både smager, føles - og ser ud som en vildlaks qua en metode til lakseopdræt, der fungerer i perfekt harmoni med naturen.

Pris fra
299,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Appelsin Kassen

Snup en appelsin og nyd, at du får et ordentlig skud C-vitamin. De er perfekte til både at spise, juice eller madlavningen.

Pris fra
79,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med sæsonens spændende råvarer og gode madoplevelser.

Kundekommentarer

Din bedømmelse