Nulstil dit kodeord



×
×
Pasta med grønkål, svampe og stegt kyllingebryst

Pasta med grønkål, svampe og stegt kyllingebryst

Opskriften er udviklet af:

Jacob Dahl Andersen
  • Hovedingrediens:
    Fjerkræ
  • Sæson:
    Forår, Efterår, Sommer, Vinter
  • Tilberedningstid:
    30 minutter
  • Opskriftstype:
    -
  • Brugerbedømmelser:
    0 stjerner
    0

Ingredienser

Bonusinfo:

Pecorino Romano D.O.P er fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma.

Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, smagen adskiller sig fra parmesan ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagfuld.

Fantastisk på frisk pasta - hen over en pizza, i en salat eller blot som et stykke ost med brød.

Pecorino Romano modnes fra 4 måneder til et år.

Allergener:

mælk

Fremgangsmåde

  • Kyllingebryst: Brun kyllingebryst med skindsiden nedad på en medium varm pande i lidt neutral olie. Når skindet er sprødt og gyldent, vendes kødet og brunes kort tid på den anden side. Krydr med salt og peber, læg brysterne i et ovnfast fad, og steg dem færdige i en 210 grader forvarmet ovn i 5-8 min. Lad dem trække et lunt sted i 4-5 min., før de skæres i skiver.

    Grønkål, svampe & rødløg: Pil rødløg og hvidløg og snit dem fint. Flæk chili, og fjern og kasser kernerne. Skyl kål grundigt, og fjern den nederste halvdel af den træede rib, der går i midten. Del bladene i rustikke stykker. Rist løgene af i lidt neutral olie, til de er gyldne. Kom finthakket hvidløg og chili efter smag på, og rist dem med et minuts tid. Tilfør kålen og de ordnede og skiveskårede svampe og rist med sammen med et par klumper smør i ca. 2 minutter. Smag til med salt og peber.

    Pasta: Kog spaghettien i rigeligt godt saltet vand i 2-3 min. Vandet skal smage salt som Middelhavet, siger Italienerne. Kom pastaen i et dørslag og lad den dryppe af.

    Anretning: Som vist, vend grønkål, svampe og pasta sammen og riv pecorino over.

  • Kunne du lide retten? Vi ville blive glade hvis du vil give din bedømmelse af opskriften.
Udskriv

Hvad med også at prøve?

Hele pighvar

Pighvarren er en fremragende spisefisk og regnes blandt de fineste, vi har i de danske farvande. Kødet er fast, hvidt, saftspændt og meget velsmagende...

Pris fra
319,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Havtaskehale

Havtaskekød sammenlignes ofte med hummerkød, hvilket ikke sært da konsistens og smag helt klart går i retning af det fine hummerhalekød.

Pris fra
369,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med sæsonens spændende råvarer og gode madoplevelser.

Kundekommentarer

Din bedømmelse