Nulstil dit kodeord



×
×
Krydrede kødboller med spaghetti og spinat og tørrede tranebær

Krydrede kødboller med spaghetti og spinat og tørrede tranebær

Opskriften er udviklet af:

Jacob Dahl Andersen
LynKassen
  • Hovedingrediens:
    Okse og kalv
  • Sæson:
    Efterår
  • Tilberedningstid:
    30 minutter
  • Opskriftstype:
    -
  • Brugerbedømmelser:
    5 stjerner
    5
    2
    2

Ingredienser

Bonusinfo:

Italienske kødbollekrydderi indeholder:

30% fennikelfrø, 10% sort peber, 10% korianderfrø, 10 % oregano, 10% løgpulver, 10% hvidløgspulver, 10% paprikaflager, 8% bouillon, 2% chili

Bonusinfo:

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Allergener:

mælk

Fremgangsmåde

  • 1. Pil og hak hvidløg fint.

    2. Skyl spinat i flere hold koldt vand, og slyng den helt tør i en salatslynge.

    3. Hak de tørrede tranebær fint.

    4. Rør det hakkede kød sejt med lidt salt og kødbollekrydderierne.

    5. Rul til små kødboller á la dem du bruger i suppe - måske en anelse større.

    6. Kødbollerne steges på en meget varm pande i lidt neutral olie til de gyldne, sprøde og næsten gennemstegte.

    7. Kom det hakkede hvidløg på panden sammen med kødbollerne, og rist til hvidløget er gyldent uden at være branket.

    8. Tag bollerne fra, og hold dem lune.

    9. Kog spaghetti efter anvisning på posen i rigeligt, godt saltet vand.

    10. Kom den tørre spinat på panden med kødbollerne, og lad den falde sammen, mens du vender i det et par gange.

    11. Kom fløde på og lad retten koge ind til cremet konsistens.

    12. Kom den kogte spaghetti over til kødbollerne, og lad det hele koge sammen i 1 minut.

    13. Riv parmesanen fint, kom ca. 2/3 i, og vend rundt

    14. Vend de hakkede tranebær i retten. Gem 1/3 til pynt.

    15. Smag til med salt og peber.

    Anretning: Som anvist på billedet. Drys med de sidste tranebær, og riv den resterende parmesan over ved bordet.

    ASA’s italienske kødbollekrydderi indeholder: 30% fennikelfrø, 10% sort peber, 10% korianderfrø, 10 % oregano, 10% løgpulver, 10% hvidløgspulver, 10% paprikaflager, 8% bouillon, 2% chili

  • Kunne du lide retten? Vi ville blive glade hvis du vil give din bedømmelse af opskriften.
  • Opskriften har været en del af LynKassen.
    Prøv LynKassen
Udskriv

Hvad med også at prøve?

MortensAften Kassen

Få alle råvarer til den perfekte Mortens Aften middag leveret lige til døren i én samlet levering fra Skagenfood. Du får 1. klasses råvarer til den pe...

Pris fra
669,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Skagenfood LandAnd - øko

Skagenfoods LandAnd er exceptionelle ænder der kommer fra de to gårde Vestergård og Lanting Hovedgård. Begge beliggende få hundrede meter fra Limfjord...

Pris fra
519,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med sæsonens spændende råvarer og gode madoplevelser.

Kundekommentarer

Din bedømmelse