Nulstil dit kodeord



×
×
Koreansk Bibimbap med svinekød og svampe

Koreansk Bibimbap med svinekød og svampe

Opskriften er udviklet af:

Anders Kvorning
SlankeKassen

Næringsfordeling pr. person

Energi: 512 kcal

Fedt: 13,9g

Kulhydrat: 56,5 g

Protein: 34,8g

Kostfibre: 9,5g

  • Hovedingrediens:
    Gris
  • Sæson:
    Vinter
  • Tilberedningstid:
    30 minutter
  • Opskriftstype:
    Slankemad
  • Brugerbedømmelser:
    5 stjerner
    5
    3
    3

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • 1 min.
    Risen

    Hæld risen i en kasserolle og fyld op med vand, så det dækker ca. 3 cm over risen. Tilsæt lidt salt og kog risen i ca. 20 min og lad dem hvile 5 min efterfølgende. 

  • 3 min.
    Kødet

    Pil hvidløget, skræl ingefæren og riv dem begge på den fine side af et rivejern.

    Rør kødet, soyaen, 1 tsk. honning, ingefæren og hvidløget sammen og gem til senere.

  • 10 min.
    Grøntsagerne

    Skyl svampene, rødkålen og gulerødderne grundigt og afdryp for vand. Skræl gulerødderne og skær dem i stave på ca. ½ x ½ x 4 cm. Skær svampene i ½ cm tykke skiver. Snit rødkålen i så fine strimler som muligt og krydr det med salt.

  • 20 min.
    Stegning

    Der skal både steges grøntsager og kød, så du kan med fordel varme to pander op ved høj varme.

    Tilsæt 1 tsk. olie til en pande og steg gulerødder og svampe, når panden er rygende varm. Lad dem stege i 30 sek., før der røres rundt. Grøntsagerne skal stege i ca. 2 min i alt og smages til med salt.

    Tilsæt 1 tsk. olie til en ny pande og steg kødet, når panden er rygende varm. Lad det stege i 1 min, før der røres rundt. Kødet skal stege i ca. 3 min i alt.

  • 30 min.
    Anretning

    Læg risen i bunden af en dyb tallerken og anret kød og grøntsager ovenpå. Top evt. med ekstra soyasauce.

  • Kunne du lide retten? Vi ville blive glade hvis du vil give din bedømmelse af opskriften.
  • Opskriften har været en del af SlankeKassen.
    Prøv SlankeKassen
  • Risen

    Hæld risen i en kasserolle og fyld op med vand, så det dækker ca. 3 cm over risen. Tilsæt lidt salt og kog risen i ca. 20 min og lad dem hvile 5 min efterfølgende. 

  • Kødet

    Pil hvidløget, skræl ingefæren og riv dem begge på den fine side af et rivejern.

    Rør kødet, soyaen, 1 tsk. honning, ingefæren og hvidløget sammen og gem til senere.

  • Grøntsagerne

    Skyl svampene, rødkålen og gulerødderne grundigt og afdryp for vand. Skræl gulerødderne og skær dem i stave på ca. ½ x ½ x 4 cm. Skær svampene i ½ cm tykke skiver. Snit rødkålen i så fine strimler som muligt og krydr det med salt.

  • Stegning

    Der skal både steges grøntsager og kød, så du kan med fordel varme to pander op ved høj varme.

    Tilsæt 1 tsk. olie til en pande og steg gulerødder og svampe, når panden er rygende varm. Lad dem stege i 30 sek., før der røres rundt. Grøntsagerne skal stege i ca. 2 min i alt og smages til med salt.

    Tilsæt 1 tsk. olie til en ny pande og steg kødet, når panden er rygende varm. Lad det stege i 1 min, før der røres rundt. Kødet skal stege i ca. 3 min i alt.

  • Anretning

    Læg risen i bunden af en dyb tallerken og anret kød og grøntsager ovenpå. Top evt. med ekstra soyasauce.

  • Kunne du lide retten? Vi ville blive glade hvis du vil give din bedømmelse af opskriften.
  • Opskriften har været en del af SlankeKassen.
    Prøv SlankeKassen
Udskriv

Hvad med også at prøve?

Jomfruhummere

Skønne jomfruhummere til en god middag! Jomfruhummerens kød er lækkert og har samme karakteristika som hummerkød.

Pris fra
239,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Krabbekløer

Juhu, så er der igen friske krabbekløer direkte fra auktionen i Strandby. Men det er dog stadig i små mængder. Helt friske krabbekløer direkte fra auk...

Pris fra
299,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med sæsonens spændende råvarer og gode madoplevelser.

Kundekommentarer

Din bedømmelse