Nulstil dit kodeord



×

Tonny Kristensen

Tonny Kristensen

Udsigten over Kattegat er slående. Et kig mod nord afslører Skagen, mod højre ses Sæby, lige ud for ligger øerne Hirsholmene og Diget, og i det fjerne mod syd-øst anes silhuetten af Læsø: Vi er på toppen af Kattegat Silo i Frederikshavn, hvor himmel og hav mødes. Tonny Kristensen er manden bag gryderne hos Restaurant Snerlen i Frederikshavn, hvor han roligt og struktureret styrer køkkenet på niende etage i den flotte Kattegat Silo.

Frisk fisk er sagen

Tonny Kristensens foretrukne råvare er frisk fisk. Han elsker at arbejde med fisk og sæsonens grøntsager. Tonny sætter kvaliteten i højsæde og sætter en ære i at lave alt fra bunden. Det eneste, Tonny ikke laver selv, er tomatpuré. Er man gæst hos Tonny, kan man være sikker på, at der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. "Jeg indbyder aldrig flere gæster, end jeg kan betjene med den bedste service og kvalitet." Tonny er Skagenfoods "huskok" og laver bl.a. også fiskefond fra grunden til brug for fiskesuppe i Skagenfoods abonnementspakker.

Kok med en "direktør i maven"

Tonny har en stjerne i Den Danske Spiseguide og har hele tre gange deltaget i finalen om "Årets kok". Hans karriere startede på Gl. Ålbæk Kro, hvorfra han er uddannet kok. Som kok gik hans færden videre til Scheelsminde i Ålborg, over Brøndums Hotel i Skagen og videre til gourmetrestauranten Gråanden i Frederikshavn. Tonny har altid vidst, at han gerne ville være selvstændig, så da muligheden bød sig, tog han springet og valgte at starte egen restaurant. En beslutning han bestemt ikke har fortrudt.

Restaurant Snerlen og Panorama-gastronomi

I marts 2001 åbnede Tonny sin egen restaurant i Strandby. I hyggelige lokaler, som han i øvrigt selv har indrettet, og som ligger tæt på vandet, har man mulighed for at prøve en spændende menu til fornuftige priser. Tonny komponerer hver uge en ny menu, hvor hovedparten af retterne er lavet med fisk. Siden da har den ambitiøse kok været omkring restauranter i Hals og Skagen.

Foruden lokalerne i Strandby har Tonny åbnet NordJyllands flotteste panorama-restaurant i Kattegatsiloen i Frederikshavn - med en fantastisk skyline udover havnefronten. Og her tryller Tonny med gastronomiske overraskelser i verdensklasse. Om sommeren præsenterer han Nordjyllands største fiske- og skaldyrsbuffet, hvor man altid finder friske fisk fra morgenens fiskeauktion.

Selskaber og mad ud af huset

Tonny satser også på selskaber og i lokalerne i Frederikshavn kan Snerlen huse 60 personer til fiskemiddag på højt plan. "Men vi leverer også alt lige fra pølsebord til kokke, der tilbereder maden i dit eget hjem. Vi har mange spændende forslag til, hvordan din festaften vil lykkes" fortæller Tonny.

Ønsker du at få leveret gourmetmad til et selskab hjemme hos dig selv, stiller Tonny gerne med et lækkert menuforslag, der passer lige til dig og dit selskab. Du behøver slet ikke tænke på noget: Tonny og Restaurant Snerlen tilrettelægger både mad og drikke til din festaften. Du skal kun tænke på, hvem du vil invitere.

Kontakt

Du kan kontakte Tonny og høre nærmere på telefon 30319763 eller læse mere ved at trykke her: www.snerlen.dk

 

Opskrifter af Tonny Kristensen