Nulstil dit kodeord



×
×
Hjemmelavet fiskesuppe med torsk og laks

Hjemmelavet fiskesuppe med torsk og laks

Opskriften er udviklet af:

Tonny Kristensen
FiskeKasse
  • Hovedingrediens:
    Fisk
  • Sæson:
    Forår, Efterår, Sommer, Vinter
  • Tilberedningstid:
    30 minutter
  • Opskriftstype:
    -
  • Brugerbedømmelser:
    5 stjerner
    5
    75
    75

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Forberedelser: Begynd med at snitte grøntsagerne i meget fine stave. Skær fisken i mundrette stykker.

    Jomfruhummere: Tag hovedet af og resten af skallen. Derefter kan man fjerne tarmen, der ligger langs hele ryggen. Den kan nemt trækkes ud fra halens bagende - hvis den knækker, må du lave et lille snit 2 mm ned langs hele ryggen og fjerne tarmen den vej.

    Fiskesuppe: Hæld fiskefonden i en gryde og bring den i kog. Tilsæt fløde og lad suppen småkoge i 3-5 min. Tilsæt de finthakkede grøntsager og lad dem koge med i ca. 1 minut. Læg fiskestykkerne og jomfruhummerne i suppen og lad den igen få et opkog. Lad den simre i ca. 1 minut. Smag suppen til med citronsaft, salt og peber samt friskhakket dild. Hvis du ønsker en kraftigere smag på suppen, kan du supplere med lidt hønsebouillon. Til sidst monteres suppen med en smørklat (kan udelades).

    Server fiskesuppen sammen med godt brød.

  • Kunne du lide retten? Vi ville blive glade hvis du vil give din bedømmelse af opskriften.
  • Opskriften har været en del af FiskeKasse.
    Prøv FiskeKasse
Udskriv

Hvad med også at prøve?

Stenbiderrogn, renset

Så er der tid til frisk stenbiderrogn - de første landinger er begyndt at dukke op på de danske fiskeauktioner.

Pris fra
319,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Gæste & weekend menu

Nu gør vi det igen muligt at nyde en gourmet restaurant oplevelse hjemme ved dit eget spisebord! Vores huskok har udarbejdet en udsøgt 3 retters menu ...

Pris fra
658,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med sæsonens spændende råvarer og gode madoplevelser.

Kundekommentarer

Din bedømmelse