DU MODTAGER FRA SKAGENFOOD:
Fajitastegt okse med sorte bønner
Creme fraiche 18%
Lime
Wraps
Tomat
Agurk
Rødløg
Fajitastegt okse: Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800 W, eller i en gryde til retten er gennemvarm. Man kan også varme retten i ovnen ved 170 grader i 25 min.
Pico de gallo (tomatsalsa): Skær de modne tomater i tern og vend dem sammen med snittede rødløg samt skrællet hakket agurk. Vend sammen med presset saft fra limefrugt og evt. lidt stødt chili. Smag til med lidt salt, peber og sukker.
Wraps: Varm tortilla wraps på en brandvarm tør pande. Endnu bedre er det at vende dem på en (rødglødende) kogeplade lynhurtigt. (Duer dog ikke på induktion og gas). Alternativt kan de lunes i ovnen.
Anretning: Fyld de lune tortillawraps med kød/bønnefyldet samt lidt pico de gallo og top med det sidste pico de gallo og creme fraiche.
Ingredienser: Oksekød, peberfrugt, tomat, sorte bønner, løg, hvidløg, mørk rørsukker og chilipeber.
Produceret af: http://halkaeraadal.dk eller http://www.emilievejs-slagterforretning.dk/