Nulstil dit kodeord



×
×
Havkatfilet med karrychilitopping, limesauce og grøntsagssauté

Havkatfilet med karrychilitopping, limesauce og grøntsagssauté

Opskriften er udviklet af:

Tonny Kristensen
FiskeKasse
  • Hovedingrediens:
    Fisk
  • Sæson:
    Forår, Efterår, Sommer, Vinter
  • Tilberedningstid:
    30 minutter
  • Opskriftstype:
    -
  • Brugerbedømmelser:
    5 stjerner
    5
    15
    15

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Fisk: Skær fisken i portionstykker der er ens i tykkelsen. Placer dem i et smurt ovnfast fad og krydr med lidt salt.

    Topping: Bland (blødt) smør, karry, finthakket hvidløg og finthakket chili (brug en mængde efter behag), rasp, salt og lidt peber sammen i en lille skål. Fordel toppingen på fiskestykkerne og bag fisken i en 200 grader varm ovn i ca. 12 min.

    Limesauce: Hæld fiskefond (hønsefond kan også bruges) og hvidvin i en gryde og lad det koge ind til ca. halvdelen. Tilsæt fløde, saft og skal fra limefrugten (gem ca. 1/3, som du kan bruge til sidst, når du skal smage til) og lad saucen reducere til den får en cremet konsistens. Kan evt. jævnes med lidt maizena. Smag saucen til med salt, peber og evt. mere limesaft.

    Grøntsagssauté: Skær asparges, forårsløg, løg og peberfrugt i mindre stykker og sautér det hele i lidt olie på en pande. Krydr med salt og peber.

    Server kartofler til retten.

  • Kunne du lide retten? Vi ville blive glade hvis du vil give din bedømmelse af opskriften.
  • Opskriften har været en del af FiskeKasse.
    Prøv FiskeKasse
Udskriv

Hvad med også at prøve?

MortensAften Kassen

Få alle råvarer til den perfekte Mortens Aften middag leveret lige til døren i én samlet levering fra Skagenfood. Du får 1. klasses råvarer til den pe...

Pris fra
669,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Skagenfood LandAnd - øko

Skagenfoods LandAnd er exceptionelle ænder der kommer fra de to gårde Vestergård og Lanting Hovedgård. Begge beliggende få hundrede meter fra Limfjord...

Pris fra
519,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med sæsonens spændende råvarer og gode madoplevelser.

Kundekommentarer

Din bedømmelse