Nulstil dit kodeord



×
×
Grillspyd med argentinske red shrimps og kammuslinger dertil mango-avokadosalsa samt yuzu ponzu

Grillspyd med argentinske red shrimps og kammuslinger dertil mango-avokadosalsa samt yuzu ponzu

Opskriften er udviklet af:

Jacob Dahl Andersen
Gourmet
  • Hovedingrediens:
    Skaldyr
  • Sæson:
    Sommer
  • Tilberedningstid:
    20 minutter
  • Opskriftstype:
    Gourmet
  • Brugerbedømmelser:
    0 stjerner
    0

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • 1 min.
    Grillspyd del 1:

    Kom bambusgrillspyd i kogende vand i 5-10 minutter - dette gør at de ikke brænder på grillen.

    Fjern evt. den lille lukkemuskel der sidder på nogle af kammuslingerne. Kom rejer og kammuslinger i en skål og vend dem med halvdelen af  ponzudressingen. Lad dem trække heri i 5-10 minutter - gerne længere.

    Lav 1-2 grillspyd pr. kuvert afhængig, af hvad du foretrækker. 

  • 5 min.
    Koriander:

    Skyl korianderen - pluk og hak halvdelen og gem det sidste til pynt

  • 7 min.
    Mango-avokadosalsa:

    Skær tomater, peberfrugt, mango og avokado i tern på ca. 3 x 3 mm. Kom dem i en skål sammen med hakket koriander, fintsnittet chili og rødløg. Pres saften fra lime over (gem lidt lime til pynt!) og smag til med salt, peber og lidt sukker. Lad gerne salsaen trække 5-10 minutter inden den serveres. (Pas på med chillien - doser efter behag)

  • 17 min.
    Grillspyd del 2:

    Grill over høj direkte varme i 1-2 minutter på hver side - krydr med salt og peber.

  • 20 min.
    Anretning:

    Som vist. Hæld det sidste ponzu over de grillede skaldyr og drys med korianderblade. Pynt med en limebåd.

  • Kunne du lide retten? Vi ville blive glade hvis du vil give din bedømmelse af opskriften.
  • Opskriften har været en del af Gourmet.
    Prøv Gourmet
  • Grillspyd del 1:

    Kom bambusgrillspyd i kogende vand i 5-10 minutter - dette gør at de ikke brænder på grillen.

    Fjern evt. den lille lukkemuskel der sidder på nogle af kammuslingerne. Kom rejer og kammuslinger i en skål og vend dem med halvdelen af  ponzudressingen. Lad dem trække heri i 5-10 minutter - gerne længere.

    Lav 1-2 grillspyd pr. kuvert afhængig, af hvad du foretrækker. 

  • Koriander:

    Skyl korianderen - pluk og hak halvdelen og gem det sidste til pynt

  • Mango-avokadosalsa:

    Skær tomater, peberfrugt, mango og avokado i tern på ca. 3 x 3 mm. Kom dem i en skål sammen med hakket koriander, fintsnittet chili og rødløg. Pres saften fra lime over (gem lidt lime til pynt!) og smag til med salt, peber og lidt sukker. Lad gerne salsaen trække 5-10 minutter inden den serveres. (Pas på med chillien - doser efter behag)

  • Grillspyd del 2:

    Grill over høj direkte varme i 1-2 minutter på hver side - krydr med salt og peber.

  • Anretning:

    Som vist. Hæld det sidste ponzu over de grillede skaldyr og drys med korianderblade. Pynt med en limebåd.

  • Kunne du lide retten? Vi ville blive glade hvis du vil give din bedømmelse af opskriften.
  • Opskriften har været en del af Gourmet.
    Prøv Gourmet
Udskriv

Hvad med også at prøve?

Den dekadente luksus grillpakke

Fantastisk luksuriøs grillpakke med store saftige røde argentinske kæmperejer, sukkulente og lækre kammuslinger samt krogmodnet finsk Sashi oksekød. Å...

Pris fra
399,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Koldrøget Fanø Laks

Original Fanø Laks er en prisbelønnet og ganske særlig specialitet, som har modtaget Børsens Fødevarepris for "Sublim smag og råvarekvalitet".

Pris fra
189,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med sæsonens spændende råvarer og gode madoplevelser.

Kundekommentarer

Din bedømmelse