Nulstil dit kodeord



×
×
Bagt majroegratin med forårsløg

Bagt majroegratin med forårsløg

Opskriften er udviklet af:

Christina Ovesen
  • Hovedingrediens:
    Grøntsager
  • Sæson:
    Forår, Efterår, Sommer, Vinter
  • Tilberedningstid:
    30 minutter
  • Opskriftstype:
    -
  • Brugerbedømmelser:
    0 stjerner
    0

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Skræl majroerne og skær dem i 3 mm tykke skiver. Snit løgene i tynde skiver og sauter dem i 1 spsk. smør til de er blevet bløde. Smør et ildfast fad og bred en tredjedel af majroerne ud i bunden. Fordel halvdelen af løgene over, drys 1 spsk. mel henover i et tyndt lag, dryp med 1 spsk. smeltet smør og krydr med salt og peber. Læg et nyt lag roer og gentag processen. Slut af med et lag roer og hæld fløde og mælk skiftevis henover. Dæk fadet til med stanniol og bag ved 175°C i 30 min. Fjern stanniolen og bag yderligere 30-40 min. til roerne er møre og overfladen gylden. Server til fisk, kød eller fjerkræ.

  • Kunne du lide retten? Vi ville blive glade hvis du vil give din bedømmelse af opskriften.
Udskriv

Hvad med også at prøve?

Cremet fiskesuppe

Skagenfoods egen hjemmelavede signature fiskesuppe er en klassisk cremet fiskesuppe lavet udelukkende på det bedste af det bedste.

Pris fra
239,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Tournedos

Skåret af mørbraden fra dansk økologisk krogmodnet oksekød. Vi skærer tournedosen på min. 150 gram stykket.

Pris fra
259,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med sæsonens spændende råvarer og gode madoplevelser.

Kundekommentarer

Din bedømmelse